Bruiloft

Muziek op een bruiloftGeef jullie speciale dag een bijzondere omlijsting met live muziek.Van muzikale intermezzo's tijdens de huwelijksvoltrekking tot sfeervolle achtergrondmuziek tijdens een ontvangst, bij receptie of diner. Hebben jullie verzoeknummers dan komen wij hier natuurlijk graag aan tegemoet. Wij kunnen een mooi programma samenstellen dat aangepast is aan jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan de Canon van Pachelbel, de Air van Bach, maar ook liedjes zoals: " Mag ik dan bij jou', kunnen wij in een bewerking voor jullie spelen.

Wij willen jullie van harte bedanken voor het geweldige optreden dat jullie tijdens onze bruiloft verzorgd hebben. Het was geweldig en onvergetelijk. Extra dank voor het schitterende improvisatiewerk! Bert en Evy Keulen

Tarief: ceremonie vanaf 350 euro, achtergrondmuziek tijdens receptie/diner 150 euro per uur, excl. reiskosten.

Feest/diner

Feest of dinerVoor de luisteraar is onze muziek vaak een feest der herkenning. Vooral bij een speciale gelegenheid is het belangrijk dat de muziek bijdraagt aan de sfeer maar wel op de achtergrond blijft. Bij een feest of diner spelen wij akoestisch of licht versterkt, afhankelijk van de ruimte en de grootte van het gezelschap. Wij spelen op de achtergrond maar kunnen ook ter afwisseling van het feest of tussen de gangen door, korte luisterconcerten geven.

Donna Musica heeft bij ons voor een gezelschap de muzikale omlijsting verzorgd. Prachtige muziek voor bij een diner of walking dinner. Bedankt voor de topavond! Patrick Bakker, eventmanager Museum Boerhaave Leiden

Tarief: Vanaf 200 euro, excl.reiskosten

Tangoconcert

TangodansersOns tangorepertoire bestaat uit concerttango's van Astor Piazzolla en de lichtere, vroege tango's van bijvoorbeeld Carlos Gardel. In een tangoconcert kunnen wij beide soorten tango's spelen, waarbij het melancholieke en lichtvoetige worden afgewisseld. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen wij zowel op de voor als achtergrond tangomuziek uitvoeren.

Wij traden op bij een echtpaar, waarvan de jarige echtgenoot tangoliefhebber is. Als verrassing voor hem speelden wij ons repertoire, en een tangodanspaar gaf een prachtige demonstratie op onze muziek. Zo gaven wij te midden van kinderen en kleinkinderen een mooi en intiem tangoconcert.

Tarief: vanaf 300 euro, excl. reiskosten

Desgewenst kunnen wij met een pianist komen.

Muziek met een verhaal, een concert met een rode draad

Tuinconcert met een verhaalOver bijna elk muziekstuk is wel iets moois te vertellen. Tijdens onze concerten delen wij deze bijzondere, en soms grappige verhalen graag met ons publiek. Het repertoire bestaat uit vele highlights uit de licht-klassieke muziek. Van Bach tot aan bekende opera-melodieën, tango's maar ook mooie Nederlandse luisterliedjes en liedjes van de Beatles in klassieke arrangementen. Tot de mogelijkheden behoort ook een concert waarin we een rode draad volgen, zoals de geschiedenis van de tango of het beroemde verhaal van Peer Gynt van de Noorse componist Edvard Grieg.

Deze concerten voeren wij uit op kleine podia, bij kunstevenementen, festivals maar ook bij u thuis in de huiskamer. Zo hebben wij al meerdere keren gespeeld op het festival "Willibrordus draait door'' in Heiloo. Ook verzorgen wij elk jaar een concert in combinatie met een kunstexpositie in de Oude Ursulakerk in Warmenhuizen.

Tarief: vanaf 300 euro (een uur concert zonder pauze), excl. reiskosten

Zorgcentrum

Met veel plezier geven we al een paar jaar concerten voor bewoners van zorgcentra en bezoekers van de dagbesteding. Vaak treden wij op tijdens de feestdagen, zoals Pasen en Kerst maar ook een lenteconcert of moeder/vaderdagconcert in een zorginstelling is mogelijk. De concerten zijn niet te lang, met een korte toelichting over de licht- klassieke stukken. In overleg kunnen wij een pauze invoegen.

Onze ervaringen met strijkduo Donna Musica zijn zeer positief. Ze hebben al verschillende keren voor ons gespeeld. Ze bereiden zich zeer terdege voor. Weten voor welk publiek ze spelen en hebben ook een goede interactie met hen. Ik blijf hen uitnodigen omdat ik bij onze bezoekers van Villa WesterVenne zie dat zij van de muziek genieten. Maar dat de Donna's ook van het publiek genieten. Elly Zomerdijk, zorgmanager Villa Westervenne, Heiloo

Samenwerking met andere artiesten

Met de HurrymanWij vinden het niet alleen leuk om bekende klassieke muziek voor viool en cello te bewerken en uit te voeren maar we maken ook graag uitstapjes naar andere muziekstijlen. Zo hebben wij met tekstschrijver, zanger en gitarist Rob van der Plas (Hurryman) en pianist Hendrik-Jan Bosma een programma gemaakt: ''Noorse klassieker meets Nordic Pop". Een mooi cross-over programma dat we op bijzondere plekken laten horen zoals het landgoed Willibrordus in Heiloo.